سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
.:؛ حقوق و حقوقدانان ؛:.
درباره وبلاگ


سلام. وبلاگ محسن قاری فارغ التحصیل کارشناسی حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان در جهت ارتقای توان مطالعاتی خود و ارایه مطالب مرتبط اقدام به درج این وبلاگ کرده ام. کلیه نظرات دوستان محترم میباشد و منتظر ارایه نظرات و پیشنهادات و مشاوره و تبادل لینک باشما هستیم.
صفحات وبلاگ
23090294263918019306.jpg
چهارشنبه 90 تیر 15 :: 11:44 صبح ::  نویسنده : محسن قاری

تحلیل جرم‌شناختی تجاوز به عنف/
بشیری:
مرتکب تجاوز به عنف در درجه‌ی اول بیمار است
چرا فردی ساده و آرام با آمدن به تهران، یک مجرم هوشیار می‌شود؟

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: فقه و حقوق - حقوق اجتماعی

یک وکیل دادگستری و حقوقدان گفت: کسی که مرتکب تجاوز به عنف می‌شود، در درجه اول بیمار است و این مسئله باید از نظر روحی ـ روانی تحت بررسی قرار گیرد.

احمد بشیری در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در تحلیل جرم‌شناختی پدیده تجاوز به عنف با بیان اینکه این مسئله دلایل مختلفی از جمله دلایل فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، محیطی و حتی عوامل انتقامی دارد، اظهار کرد: ارتکاب جرم و عوامل تشکیل‌دهنده جرم در میزان مجازات، متفاوت است. مجازات در پاره‌ای از موارد، بازدارنده است. تا وقتی که عوامل اخلاقی، فرهنگی، اجتماعی و سایر عوامل با یکدیگر تناسبی پیدا نکنند نمی‌توان مجازات را عامل قطعی بازدارندگی دانست.

وی ادامه داد: هر مجازاتی برای کاهش ارتکاب جرم در حد تنبیه مردم موثر است و نمی‌تواند به طور قطعی و به‌کلی جرم را ریشه‌کن کند.

این وکیل دادگستری افزود: در وهله اول باید بررسی کرد که چه محیطی فرد را به طرف ارتکاب جرم سوق داده، چه کسانی در اطرافش بوده‌اند و چگونه تربیت شده است. همه این موارد باعث می‌شود که راجع به بازدارندگی مجازات نقطه‌نظرهای مختلفی پیدا کنیم.

بشیری با بیان اینکه هیچ‌کس ذاتا مجرم به‌دنیا نمی‌آید، یادآور شد: عوامل مشدده و مخففه‌ای در کشورهای خارجی برای این‌گونه جرایم در نظر گرفته شده است و به مسائل روحی و روانی و عوامل تشکیل‌دهنده جرم در این کشورها بیشتر اهمیت می‌دهند.

وی در ادامه به ماجرای خفاش شب اشاره و بیان کرد: این فرد حدود 17 جرم مرتکب شد ولی هیچ‌کس بررسی نکرد که از لحاظ روانشناسی و روانکاوی چه عاملی باعث شد که یک انسان ساده و آرام عموما غیر شهری با آمدن به تهران به یک مجرم هوشیار تبدیل شود. عوامل روحی ـ روانی متعددی باعث شد که این فرد روستایی به یک مجرم حرفه‌ای تبدیل شود. باید ببینیم چه کاری را برای جلوگیری از بروز چنین اتفاقاتی می‌توان انجام داد.

این حقوقدان در پایان تاکید کرد: مسئولان زندان‌ها، روانشناسان و کسانی که دارای تجربیات وسیع در این زمینه هستند باید در کنفرانس‌ها و سمینارهایی که برگزار می‌شود علل ارتکاب جرم و گرایش فرد به طرف چنین جرایمی را بررسی کنند.

ایسنا




موضوع مطلب : تجاوز به عنف - زنا همراه با اکراه - خیانت

لوگو
سلام. وبلاگ محسن قاری فارغ التحصیل کارشناسی حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان در جهت ارتقای توان مطالعاتی خود و ارایه مطالب مرتبط اقدام به درج این وبلاگ کرده ام. کلیه نظرات دوستان محترم میباشد و منتظر ارایه نظرات و پیشنهادات و مشاوره و تبادل لینک باشما هستیم.
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 256
  • بازدید دیروز: 414
  • کل بازدیدها: 1118190
پیوندها