سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
.:؛ حقوق و حقوقدانان ؛:.
درباره وبلاگ


سلام. وبلاگ محسن قاری فارغ التحصیل کارشناسی حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان در جهت ارتقای توان مطالعاتی خود و ارایه مطالب مرتبط اقدام به درج این وبلاگ کرده ام. کلیه نظرات دوستان محترم میباشد و منتظر ارایه نظرات و پیشنهادات و مشاوره و تبادل لینک باشما هستیم.
صفحات وبلاگ
23090294263918019306.jpg
سه شنبه 90 تیر 21 :: 2:22 عصر ::  نویسنده : محسن قاری

/خصوصی‌سازی رادیو و تلویزیون از نگاه قانون/
بهمن کشاورز:
خصوصی‌سازی به معنای بیان نظرات مختلف است
با رعایت اصل ‌175 می‌توان رادیو و تلویزیون خصوصی دایر کرد

رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای داگستری با بیان اینکه خصوصی شدن رادیو و تلویزیون به معنای بی‌بندوباری نخواهد بود، تاکید کرد که با رعایت اصل 175 امکان دایر کردن رایو و تلویزیون خصوصی وجود دارد...

بهمن کشاورز در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در تحلیل چگونگی اجرایی شدن اصل 44 قانون اساسی درباره‌ی صداوسیما اظهارکرد: طبق قانون، ‌خصوصی شدن تابع شرایط و ضوابط خاصی است، ‌بند 11 قانون برنامه چهارم توسعه به رادیو و تلویزیون مربوط است و البته بندهای مختلف تحت شرایطی خاص، ‌خصوصی سازی شده‌اند و با رعایت اصل 175 قانون اساسی می‌توان رادیو و تلویزیون خصوصی دایر کرد ‌و همان اصل حاکم به فعالیت‌های آنان خواهد بود.

 

وی افزود: در صورت خصوصی سازی، شورای نظارت بر شبکه‌های خصوصی نظارت خواهد داشت که درحال حاضر تاسیس رادیو خصوصی به موجب قانون مصوب 1345 نیازمند مجوز از وزارتخانه مخابرات (پست، تلگراف و تلویزیون) است. بنابراین اگر نگوییم تاسیس رادیو و تلویزیون خصوصی، ‌مستلزم اصلاح قانون اساسی و تغییر مفاد اصل 175 است به ناچار باید بگوییم چنین اقدامی مستلزم تغییراتی در قانون اصلاح موادی از برنامه چهارم و اجرای سیاست های کلی این اصل خواهد بود.

این وکیل دادگستر‌ی عنوان کرد: در حال حاضر مجوز مشخصی برای این‌گونه موارد در قانون ملاحظه نمی‌شود.

کشاورز با بیان اینکه رادیو و تلویزیون جهت دهنده افکار عمومی در جامعه هستند، خاطرنشان کرد: طبیعی است که حکومت‌ها علاقمند به اشاعه دیدگاه‌های خود هستند و هدف آنها جهت دادن به افکار عمومی است البته آن طور که خود صلاح می‌دانند و طبیعی است که از تکثر نظرات در حوزه افکار عمومی استقبال نکنند، بنابراین از اینکه مجوزی برای این مساله صادر نشده است جای شگفتی نیست.

 

وی خصوصی سازی رادیو و تلویزیون را به معنی گسترش بی‌بند و باری ندانست و افزود: منظور از خصوصی سازی بیان و اعلام نظریات مخالف است و اکنون اگر مشکلی برای برخی از روزنامه‌ها و نشریات وجود دارد قطعاً اگر رادیو و تلویزیون خصوصی شود، به نحوه شدیدتری وجود خواهد داشت، از این رو سرمایه‌گزاران در این زمینه ریسک نمی‌کنند و عواقب چنین مشکلاتی را نمی‌پذیرند. زیرا همان طور که تعطیلی یک روزنامه باعث بیکاری صدها نفر می‌شود. چه بسا تعطیلی رادیو و تلویزیون نیز همین مشکلات را درپی خواهد داشت

ایسنا




موضوع مطلب : خصوصی سازی - اصل 44

لوگو
سلام. وبلاگ محسن قاری فارغ التحصیل کارشناسی حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان در جهت ارتقای توان مطالعاتی خود و ارایه مطالب مرتبط اقدام به درج این وبلاگ کرده ام. کلیه نظرات دوستان محترم میباشد و منتظر ارایه نظرات و پیشنهادات و مشاوره و تبادل لینک باشما هستیم.
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 707
  • بازدید دیروز: 529
  • کل بازدیدها: 1102120
پیوندها