سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
.:؛ حقوق و حقوقدانان ؛:.
درباره وبلاگ


سلام. وبلاگ محسن قاری فارغ التحصیل کارشناسی حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان در جهت ارتقای توان مطالعاتی خود و ارایه مطالب مرتبط اقدام به درج این وبلاگ کرده ام. کلیه نظرات دوستان محترم میباشد و منتظر ارایه نظرات و پیشنهادات و مشاوره و تبادل لینک باشما هستیم.
صفحات وبلاگ
23090294263918019306.jpg

رئیس دیوان عالی کشور:‌
چرا باید دختری دانشجو با 37 ضربه چاقو به قتل برسد؟
حجاب و عفاف به کاهش پرونده‌های قضایی کمک می‌کند

رئیس دیوان عالی کشور، حجاب و عفاف را تامین‌کننده بخش مهمی از امنیت کشور دانست و اظهار کرد: افراد خواستار بدحجابی، دانسته یا ندانسته حمایت از ناامنی و بداخلاقی می‌کنند و خودشان به آن توجه ندارند. به گزارش . . .

رئیس دیوان عالی کشور، حجاب و عفاف را تامین‌کننده بخش مهمی از امنیت کشور دانست و اظهار کرد: افراد خواستار بدحجابی، دانسته یا ندانسته حمایت از ناامنی و بداخلاقی می‌کنند و خودشان به آن توجه ندارند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آیت‌الله محسنی گرکانی طی سخنانی در جلسه هیات عمومی دیوان عالی کشور که صبح سه‌شنبه برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه به‌ویژه میلاد بقیه‌الله الاعظم قائم آل محمد (ص)، ماه شعبان را ماه عبادت و تقرب به خدای تبارک و تعالی دانست و تصریح کرد: یکی از توصیه‌های موکد ائمه طاهرین (ع) خصوصا رسول معظم اسلام (ص) روزه‌داری در این ماه پر خیر و برکت است؛ چنانکه وارد شده رسول گرامی اسلام (ص) ماه شعبان را به روزه سپری می‌کردند.

وی در ادامه با تشکر از عملکرد کلی شعب دیوان، از تعدادی از قضات که بیشترین شرکت در رای و تهیه گزارش را داشتند قدردانی کرد و افزود: انتظار داریم که در دیوان عالی کشور با رفع برخی محدودیت‌ها رسیدگی به پرونده‌ها به‌روز شود.

رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه اخلاق باید به موازات علم پیش برود، گفت: چرا دانشجوی سال آخر زمانی که خواسته معمولی او عملی نمی‌شود حاضر می‌شود یک دختر بی‌گناه را با 37 ضربه چاقو از بین ببرد؟ این خسران اخلاقی باید با فرهنگ دینی جبران شود. قرآن کریم به خسران و زیان معنوی بسیار اهمیت داده است. خسران و ضرر به ذائقه هر انسانی تلخ است. چرا در جامعه امروزی ضرر مادی و آنچه متعلقات دنیاست بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد، حال آنکه زیان مادی قابل جبران است اما زیان معنوی اخلاقی که زیان حقیقی است کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد؟ در زیان معنوی انسان اصل هستی خود را از کف می‌دهد تا آنجا که کار به جایی می‌رسد که فرد توانایی ایمان آوردن از او سلب می‌شود.

محسنی گرکانی با اشاره به آیه 12 سوره مبارکه انعام خاطرنشان کرد: افراد لجوج سرمایه مادی خود را که عمر و زندگی در دنیاست و عقل و فکر و فطرت خدادادی را که می‌تواند در مسیر حق به کار بسته شود، به کلی از دست می‌دهند.

وی اضافه کرد: زیان بعضی از جرایم مشهود است به طوری که مجرم نیز زیان آن را متوجه است. در برخی از جرایم، فرد از ضرر و زیان آن آگاه نیست؛ مانند بدحجابی در جامعه در صورتی که حجاب و عفاف تامین‌کننده بخش مهم امنیت کشور است و به کاهش پرونده‌های قضایی کمک می‌کند. افراد خواستار بدحجابی، دانسته یا ندانسته حمایت از ناامنی و بداخلاقی می‌کنند و خودشان به آن توجه ندارند.

رئیس دیوان عالی کشور با انتقاد از آنچه که آن را «وضعیت بد حجاب در برخی از نقاط شمالی کشور و تهران، داروخانه‌ها، مراکز پزشکی و ...» می‌خواند، ابراز امیدواری کرد که با توجه به اینکه بیشتر خانواده‌ها به مساله حجاب و عفاف عنایت ویژه دارند لذا این مساله بدحجابی که بخش مهمی از مشکلات اخلاقی جامعه است مرتفع شود.

ایسنا




موضوع مطلب : تجاوز به عنف - زنا همراه با اکراه - خیانت

لوگو
سلام. وبلاگ محسن قاری فارغ التحصیل کارشناسی حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان در جهت ارتقای توان مطالعاتی خود و ارایه مطالب مرتبط اقدام به درج این وبلاگ کرده ام. کلیه نظرات دوستان محترم میباشد و منتظر ارایه نظرات و پیشنهادات و مشاوره و تبادل لینک باشما هستیم.
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 182
  • بازدید دیروز: 414
  • کل بازدیدها: 1118116
پیوندها