سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
.:؛ حقوق و حقوقدانان ؛:.
درباره وبلاگ


سلام. وبلاگ محسن قاری فارغ التحصیل کارشناسی حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان در جهت ارتقای توان مطالعاتی خود و ارایه مطالب مرتبط اقدام به درج این وبلاگ کرده ام. کلیه نظرات دوستان محترم میباشد و منتظر ارایه نظرات و پیشنهادات و مشاوره و تبادل لینک باشما هستیم.
صفحات وبلاگ
23090294263918019306.jpg
استرداد یکی از عوامل کشتار جمعی گواتمالا توسط آمریکا

آمریکا یک عضو سابق نیروی نظامی گواتمالا را که به ارتکاب کشتار جمعی در سال 1982 متهم است، به مقامات این کشور مسترد کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد، ویرجینا کیس، یک سخنگوی اداره مهاجرت و گمرک آمریکا اظهار کرد که پدرو پینمتل 54 ساله روز سه‌شنبه توسط یک هواپیمای چارتر دولتی به گواتمالا مسترد و به مقامات این کشور تحویل داده شد...

این خبر با خوشحالی مردم گواتمالا و خانواده‌های قربانیان کشتارجمعی «دوس ارس» که پیش از 150 کشته بر جای گذاشت، شد. ادگار پرز دادستان گواتمالایی گفت که بیش از 100 شاهد برای شهادت در دادگاه حاضر خواهند شد.

پیمنتل درپی صدور دستور استردادش که در ماه مه و زمانی صادر شد که یک قاضی تقاضای وی برای پناهندگی را پذیرفت به گواتمالا بازگردانده شد. او یکی از تعداد زیادی از اعضای سابق نیروی نظامی گواتمالاست که مقامات این کشور با اتهام قتل به دنبال آن‌ها هستند.

پیمنتل پیش از دستگیری توسط مقامات اداره مهاجرت در سال 2010 سال ها بود که در کالیفرنیا زندگی و در یک شرکت کار می کرد. او دو دهه قبل پس از ترک ارتش از بیم اینکه دیگر مورد حمایت چریک های چپ گرا نبود، از گواتمالا گریخت. او در طول دوران جنگ داخلی گواتمالا به نفع چریک ها جنگیده بود.

او در دادگاه مهاجرت لوس آنجلس گفت که بیم داشته است در گواتمالا تحت محاکمه منصفانه قرار نگیرد و ادعا کرد که در کشتارهای جمعی دست نداشته است برای تمرین بدنی و آموزش پیش از عهده‌دار شدن سمت جدیدش به "گواتمالا سیتی" فرستاده شده بود.

جنگ داخلی در گواتمالا جان دست کم 200 هزار نفر را پیش از آنکه در سال 1996 پایان یابد، گرفت. ارتش تحت حمایت آمریکا در این کشور مسوول بیشتر کشتارها طبق یافته های کمیسیونی است که برای تحقیق در این باره تشکیل شد.

در دسامبر 1982 گروهی از نظامیان به روستایی در "دوس ارس" برای یافتن تسلیحاتی که مفقود شده بود، حمله کردند. طبق یافته های دادگاه سربازان روستاییان را با چوب و چماق مورد ضرب و شتم قرار دادند، آن‌ها را به داخل چاهی پرتاب کردند، به زنان و دختران پیش از اینکه آن‌ها را بکشند، تجاوز کردند.

در 1994 گواتمالا تحقیقاتی را در خصوص این کشتار جمعی آغاز کرد و استخوان های 162 تن را از زیر خاک بیرون آورد و چند سال بعد مقامات حکم جلب چند تن از نیروهای نظامی را صادر کردند.

در سال 2009 دیوان آمریکایی حقوق بشر به گواتمالا دستور داد تحقیقاتی انجام دهد و مرتکبان این جنایات را محاکمه کند سال بعد مقامات آمریکا دستور دستگیری چهار تن از این مقامات از جمله پیمنتل را برای انجام تحقیقات صادر کردند.

ایسنا




موضوع مطلب : حقوق بشر

لوگو
سلام. وبلاگ محسن قاری فارغ التحصیل کارشناسی حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان در جهت ارتقای توان مطالعاتی خود و ارایه مطالب مرتبط اقدام به درج این وبلاگ کرده ام. کلیه نظرات دوستان محترم میباشد و منتظر ارایه نظرات و پیشنهادات و مشاوره و تبادل لینک باشما هستیم.
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 115
  • بازدید دیروز: 126
  • کل بازدیدها: 1103354
پیوندها