پورمحمدی:
حمایت از رهبری از اهداف کمیته مشترک جامعتین است
فتنه 88 هشداری برای شناخت ظرفیتهای قابل سرمایهگذاری توسط دشمنان بود
یک عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: نقش موفق اثرگذار و آیندهدار هر مجموعهای و به خصوص ما روحانیون که میخواهیم هدایت جامعه را بر عهده بگیریم این است که مظهر رحمت باشیم و بدانیم که رسالت ما در این شرایط تاریخی چیست. ..
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجتالاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی، در همایش بزرگ روحانیت تهران که از سوی جامعه روحانیت مبارز در مسجد دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد با اشاره به همکاریها و هماهنگیهای جامعتین در طول سالهای گذشته گفت: انگیزه این هماهنگی و ایجاد کمیته مشترک بین جامعتین، حوادثی بود که در سال 88 اتفاق افتاد و فتنه بزرگی دامنهگیر نظام اسلامی شد که میتوانست پیامدهایی داشته باشد و البته هزینههای سنگینتری تحمیل کند.
وی افزود: اما با درایت و هوشمندی مقام معظم رهبری و اخلاص ایشان و همراهی مردم به خصوص روحانیت ما این فتنه را پشت سر گذاشتیم.
وی خاطرنشان کرد: البته این اتفاق، هشداری جدی برای همه ما بود تا بدانیم که دشمن روی چه ظرفیتهایی میتواند سرمایهگذاری کند.
رییس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: برخی مطالب، گفتوگوها، القائات، اعلام مواضع و فعالیتهای مشکوک و زاویهداری با ارزشهای انقلاب، که به ظاهر در جبهه خودی هستند، اخیرا وجود داشته است. البته آنچه که به عنوان انحراف در جامعه مطرح است از دو سال پیش طرح شد و نگرانیهایی را برانگیخت که سبب شد نخبگان به ویژه روحانیت حساسیت بیشتری در این باره به خرج دهند. این دغدغهها در جامعه مدرسین هم مطرح شده بود.
وی یادآور شد: اوایل سال 89 تصمیم گرفتیم کارگروه جدیتری را تشکیل دهیم که جمعبندی آن منجر به فعال شدن کمیته مشترک جامعتین شد تا موضوعاتی به طور مشخص در این کمیته تعقیب شود. یکی از مسائل این بود که دیدیم در حوادث اخیر رکن رکین ولایت فقیه مورد کینهتوزی قرار گرفت و همه هجمهها متوجه این کانون محوری شد. البته خود معظمله با هوشمندی موضوع را مدیریت کردهاند اما اینکه رسالت ما در این باره چیست، دغدغهای اساسی است که همچنان وجود دارد.
وی ادامه داد: کمیته مشترک جامعتین چند هدف را دنبال میکند؛ یکی اینکه تعریف روشنی از جبهه ارزشی، مواضع ارزشی و اصولگرایانه ارائه دهد دیگر این که موضوع وحدت و همگرایی، دفاع از ارزشهای اسلامی، حمایت و پشتیبانی از رهبری و وجود مکانی برای حل و فصل و داوری اختلافات پیش آمده سبب شد که این کمیته مشترک شکل بگیرد. نهایتا هم بیانیهای 8 مادهآی به امضاء آیتالله یزدی و آیتالله مهدوی کنی صادر شد و در این بیانیه تاکید شد که باید تعریف اصولگرایی به نقد نخبگان و فعالان برسد.
پورمحمدی با اشاره به صدور منشور وحدت اصولگرایی در 26 دی ماه سال گذشته گفت: این منشور تاثیر بسزایی در جریان اصولگرا داشت و امیدواری را بین جبهه ولایی ایجاد کرد که روحانیت نقش خود را به طور جدی دنبال میکند.
وی افزود: در فضای انتخابات هم جامعتین با هدف هدایت، راهبری و رفع اختلافات افرادی را به کمیته داوری معرفی میکنند تا جبهه اصولگرایان بتوانند به فعالیت خود ادامه دهد.
ایسنا
موضوع مطلب : بصیرت - فتنه