رئیس کل دادگستری استان یزد:
آموزش کارشناسان و آشنایی آنها با علم روز ضروری است
نشست مجمع عمومی کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان یزد با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد، رئیس کل دادگستری و جمعی از قضات و کارشناسان استان برگزار شد....
به گزارش ایسنا، رئیس کل دادگستری استان یزد در این نشست به کیفیت بسیار مطلوب آرای کارشناسان رسمی اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تنها یک مورد شکایت از رای کارشناسان در دادسرای انتظامی صورت گرفته است که منجر به صدور حکم محکومیت شده است.
غلامحسین حیدری افزود: کارشناسان رسمی یاوران دستگاه قضایی در صدور ا حکام هستند و نظرات آنها زیر بنای آرای قضات است.
وی همچنین بر استفاده از علم و دقت و بی طرفی توسط کارشناسان در بیان اظهار نظر کارشناس تأکید کرد و خاطر نشان کرد: آموزش کارشناسان رسمی و آشنایی آنها با علم روز ضروری است.
رئیس کل دادگستر ی استان یزد بر لزوم تسریع در روند نظرات کارشناس تأکید و اظهارکرد: باید با سرعت عمل به پروندهها رسیدگی شود تا زمینه نارضایتی مردم وجود نداشته باشد.
همچنین نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد در این نشست با اشاره به اینکه اظهار نظر کارشناسی در امور وظیفه سخت و دشواری است افزود: با توجه به اینکه نظریه کارشناس در مسیر بیان واقعیت است و در این مسیر امکان اشتباه و خطا نیز وجود دارد و انسان را از حقیقت دور می کند باید دقت و مراقبت لازم اعمال شود.
آیت الله ناصری افزود: کارشناسان رسمی دادگستری در بیان نظرات کارشناسی باید دقت و اطلاع وآگاهی را بر هر چیز مقدم قرار دهند و برای دوری از لغزشها از خداوند متعال استمداد بگیرند.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه باید قدرت تعقل و تفکر را در بین افراد جامعه گسترش داد اظهارکرد: وظیفه آموزش و پرورش رشد عقلی و تفکر در بین دانش آموزان است تا در آینده هر چیزی را بر اساس تعقل و تفکر بپذیرند.
آیت الله ناصری دنیای امروز را دنیای ظلم و ستم و کشتار دانست و افزود: جهان امروز نمی داند به کجا میرود و چه نتیجهای می خواهد از این اقدامات خود بگیرد.
وی افزود: تنها دین اسلام مسیر و غایت زندگی انسان را مشخص کرده است و این هدف حرکت در مسیر کمال تا رسیدن به قرب الهی است و در این مسیر خدمت به خلق خدا، پیاده کردن ارزشهای الهی و ساختن جامعه مدنظر قرار می گیرد.
رئیس هیأت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری نیز در این جلسه اظهارکرد: در سال گذشته 8 هزار و 298 فقره کار کارشناسی از طرف دادگاهها و شوراهای حل اختلاف به این مرکز ارجاع شده که 5 هزار و 555 مورد آن مربوط به دادگاهها بوده است.
امیر ثقفی افزود: در سال 1388 نیز 8 هزار و 118 مورد پرونده از طرف محاکم و شوراهای حل اختلاف به کانون کارشناسان ارجاع داده شده بود.
وی میزان درآمد کانون را در سال گذشته 139 میلیون و 900 هزار تومان ذکر کرد و در ادامه گفت: در سال 88 نیز 156 میلیون و 400 هزار تومان درآمد این کانون بوده است.
ثقفی اظهارکرد: در حال حاضر از 359 نفر متقاضی عضویت در کانون ثبت نام به عمل آمده که در مهر ماه سال جاری آزمون جذب این گروه برگزار خواهد شد.
وی تشکیل 29 جلسه هیأت مدیره جهت بررسی مسائل و مشکلات کانون، ایجاد پست الکترونیکی برای کارشناسان، احداث ساختمان جدید در 5 طبقه جهت استقرار کانون را از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط این کانون ذکر کرد.
رئیس هیأت مدیره کانون کارشناسان به برگزاری دوره های آموزشی برای کارشناسان اشاره و خاطر نشان کرد: افزایش صلاحیت و تمدید پروانه کارشناسان به شرکت در این دوره های آموزشی بستگی دارد.
ایسنا
موضوع مطلب : قوه قضاییه - مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه (129)