نفرت 15 ساله زن از شوهرش سرانجام به طلاق انجامید
زنی در دادگاه خانواده گفت: 15 سال از شوهرم متنفر بودم اما همواره در کنارش به زندگی ادامه دادم اما اکنون دیگر نمیتوانم با او زندگی کنم و خواهان جدایی هستم...
به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، زنی در دادگاه خانواده درخواست طلاق خود را به قاضی شعبه ارایه کرد و گفت: 15 سال پیش با همسرم ازدواج کردم و اکنون یک فرزند 14 ساله دارم از همان ابتدا با اجبار پدر و مادرم راضی به این ازدواج شدم زیرا از شوهرم به شدت متنفر بودم و هستم، اما این باور غلط پدر و مادرم که اعتقاد داشتند علاقه بعد از ازدواج به وجود میآید آنها من را اجبار کردند تا با شوهرم ازدواج کنم.
وی مدعی شد: بعد از گذشت 15 سال از زندگیمان ذرهای به همسرم علاقه پیدا نکردهام و اگر تاکنون برای طلاق اقدام نکردهام فقط به این دلیل بود که شاید روزی به او علاقمند شوم اما هرگز این مساله برای من اتفاق نیفتاد.
این زن جوان با ابراز ناراحتی تصریح کرد: من هم در زندگی حق انتخاب داشتم و در این سالها واقعاً عذاب کشیدم زیرا با نهایت تنفر از او 15 سال در کنارش به زندگی ادامه دادم ولی دیگر نمیتوانم به این زندگی که هیچگونه علاقهای در آن وجود ندارد ادامه حیات دهم اکنون فرزندم 14 سال دارد و می تواند مرا درک کند.
شوهر این زن که در دادگاه حضور داشت، با بیان اینکه من به همسرم علاقه دارم و در این سالها سعی کردم همانگونه که او میخواهد رفتار کنم، گفت: من از ابتدا می دانستم همسرم نسبت به من بیعلاقه است اما سه سال اخیر احساس تنفرش را خیلی راحت بیان میکرد. من در این سالها سعی کردم او را به زندگی کردن با خود علاقمند کنم اما موفق نبودهام.
این مرد در ادامه افزود: اکنون بعد از 15 سال زندگی، من هم نمی توانم به این زندگی ادامه دهم زیرا از رفتارهای او خسته شدهام. من قبل از ازدواج نمی دانستم که خانواده همسرم او را مجبور به ازدواج با من کردهاند و گرنه، نه زندگی خود را تباه میکردم نه زندگی همسرم را، اکنون نیز به این جدایی راضی هستم.
زن در ادامه اظهارات شوهرش عنوان کرد: من نیز خواهان هرچه سریعتر رای دادگاه هستم زیرا واقعاً زندگی کردن برایم دشوار شده است، مقصر شرایط امروز من پدر و مادرم هستم که با ناآگاهی خود زندگی مرا خراب کردند.
به گزارش ایسنا، قاضی بعد از شنیدن اظهارات زوجین حکم طلاق را صادر کرد.
ایسنا
موضوع مطلب : عقد نکاح - مهریه - طلاق - حقوق خانواده - حقوق زنان