استفاده از «باران بنفش» در انگلیس
دولت انگیس همزمان با وقوع اعتراضات در سراسر این کشور که به بهانه قتل یک جوان سیاهپوست توسط پلیس شروع شد، عجولانه دست به اقتباس طرحهای پیشنهادی برای سرکوب معترضان زده است...
دولت انگلیس در تصمیمی ضدانسانی استفاده از طرحهای اقتباسی برای سرکوب معترضان را مطرح کرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری "اینفو وارز "، دولت انگیس همزمان با وقوع اعتراضات در سراسر این کشور که به بهانه قتل یک جوان سیاهپوست توسط پلیس شروع شد، عجولانه دست به اقتباس طرحهای پیشنهادی برای سرکوب معترضان زده است.
* پیشنهاد استفاده از اسپری رنگ علیه معترضان
دولت انگلیس علاوه بر مسدود کردن شبکههای توئیتر و بلک بری در زمان ناآرامیهای داخلی، پیشنهاد پاشیدن رنگ روی معترضان خیابانی را مطرح کرده است.
* تظاهرات باران بنفش در آفریقا منشا اقدام دولت انگلیس
از این تاکتیک دررژیم آپارتاید آفریقای جنوبی علیه شورشیان استفاده شده است. رژیم آفریقای جنوبی در سال 1989 از آبپاش برای پاشیدن رنگ روی تظاهراتکنندگان مخالف رژیم آپارتاید استفاده کرد؛ افرادی که رنگی شده بودند سپس شناسایی شده و به عنوان شرکت کننده در تظاهرات ضد دولتی دستگیر میشدند. این واقعه به عنوان "تظاهرات باران بنفش " شناخته شد.
* تا کنون دولتهای زیادی از این اقدام استفاده کردهاند
دولتهای دیگر نیز از رنگ برای مشخص کردن و دستگیر کردن مردم استفاده کرده است. از این تاکتیک در کشمیر، مجارستان، بنگلادش، اوگاندا، کره جنوبی و اندونزی استفاده شده است.
* کامرون استفاده از باران بنفش را پیش رفتن همگام با پیشرفتهای فناوری میداند
نخست وزیر انگلیس، دیوید کامرون در پاسخ به سوالی در مورد این تاکتیک، اظهار کرد: "پلیس باید از تمام فناوریهای موجود استفاده کرده و همگام با پیشرفت های نقاط مختلف جهان پیش برود تا بتواند حداکثر تعداد دستگیری را داشته باشد. "
از این تکنیک برای شناسایی عده کثیری از افراد شرکت کننده در تجمعات سیاسی استفاده میشود؛ این درحالی است که فن مذبور قادر به شناسایی اغتشاشگران و غارتگرانی که در میان جمعیت عابران و ناظران بر خوردهاند، نیست.
تابناک
موضوع مطلب : حقوق بشر