رییس شوراهای حل اختلاف قوه قضاییه:
شوراهای اختلاف نهاد مظلومی است در دل یک نهاد مظلوم دیگر
جلسه شورای قضایی استان کرمانشاه با حضور حجت الاسلام والمسلمین احمدی میانجی ریاست شوراهای حل اختلاف کشور برگزار شد...
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام احمدی میانجی رییس شوراهای حل اختلاف قوه قضاییه در این جلسه گفت: از استان کرمانشاه به عنوان مرکز استان های غرب کشور انتظار خاص میرود چرا که این استان از جایگاه ویژهای در میان استان های غربی برخوردار است.
وی افزود: شوراهای اختلاف نهاد مظلومی است که در دل یک نهاد مظلوم دیگر بنام دستگاه قضایی قرار گرفته است که بنا به حساسیت های خاص در زمان آیت الله شاهرودی تشکیل شد. قبل از تشکیل شوراها، میانگین وقت رسیدگی به پروندهها به 18 ماه رسیده بود اما پس تشکیل شوراها این زمان به 100 الی 120 روز رسید که جهش قابل توجهی است.
احمدی میانجی خاطر نشانکرد: با روی کار آمدن آیتالله لاریجانی تصمیم به حذف شوراها گرفته شد که پس از بحثهای طولانی به جهت اینکه ایشان هم معتقد به حفظ شوراها بودند تاکید شد که شوراها بماند و با اقتدار به کار خود ادامه دهد.
وی در پایان یادآور شد: سعی کنیم در شوراهای حل اختلاف از نظر صلاحیت ها قانون را رعایت کنیم و تقید صلاحیت ها را جدی بگیریم و مواردی که در صلاحیت رسیدگی شوراها نیست پرونده ارجاع داده نشود.
حجت الاسلام مظفری رییس دادگستری استان کرمانشاه نیز در این جلسه ضمن عرض خیر مقدم گفت: قضات و کارکنان دستگاه قضایی استان کرمانشاه دارای خصوصیات ویژه ای هستند که از این میان می توان به سطح بالای تحصیلات، جوان بودن و انگیزه قابل توجه نیروی انسانی و بومی بودن آنها اشاره کرد که میانگین آنها بالاتر از استان های دیگر است.
وی افزود: این مهم تا جایی است که در بخش دانش حقوقی از میان پذیرفته شدگان اخیر 80 نفر متعلق به استان کرمانشاه است که همه اینها راه را هموار میسازد برای خدمت و تعالی بیشتر در سطح استان که بتوان جایگاه اصلی استان کرمانشاه را در میان دیگر استان ها نشان داد
در این جلسه، توحیدی فر و تجری به عنوان دبیر شورای قضایی استان و رییس شوراهای حل اختلاف استان کرمانشاه گزارشی از عملکرد شورای قضایی و شوراهای حل اختلاف ارایه کردند.
موضوع مطلب : شوراهای حل اختلاف - هیئت عالی حل اختلاف - دعاوی زیر 5 میلیون