رئیس دیوان عدالت اداری:
تهاجم فرهنگی از تهاجم نظامی و اقتصادی خطرناکتر است
رئیس دیوان عدالت اداری گفت: امروز تهاجم فرهنگی و عقیدتی از سوی دشمن علیه مسلمانان و کشورهای اسلامی بهویژه ایران در جریان است لذا خود را فارغ از میدان جنگ نبینیم و بدانیم ارزش حضور در این صحنه مبارزه با استکبار کمتر از بودن در میدان جنگ نظامی نیست...
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجتالاسلام و المسلمین محمدجعفر منتظری طی سخنانی در صبحگاه بسیجیان دیوان عدالت اداری به مناسبت هفته دفاع مقدس تصریح کرد: اگر هفته دفاع مقدس را گرامی میداریم به این دلیل است که با مرور خاطرات آن روزها یادآوری میکنیم که امنیت امروز ما و نظام جمهوری اسلامی ایران مرهون رشادتها، تلاشها و جانبازیهای جوانان عزیزمان در میدانهای جنگ بوده است؛ لذا اگر میخواهیم عهد و پیمان خود را با خون و پیام شهدا و امام شهدا تجدید کنیم، مهمترین و بزرگترین رسالت ما این است که از اعتقادات و فرهنگ اصیل اسلام پاسداری کنیم.
وی ادامه داد: آنچه امروز دشمن به آن دل بسته و بر آن سرمایهگذاری کرده است، جنگ و یورش عقیدتی و فرهنگی و به تعبیر زیبای مقام معظم رهبری تهاجم است و مبارزه با این تهاجم فرهنگی قطعا تثبیتکننده اساس اسلام که همان اعتقادات ماست، خواهد بود.
رئیس دیوان عدالت اداری با بیان اینکه دشمن همواره سه نوع تهاجم و یورش را علیه اسلام به کار گرفته است، افزود: نوع اول، یورش نظامی و جنگ مسلحانه بود که ما از صدر اسلام تا امروز همواره شاهد صحنههای مبارزه کفر و نفاق علیه اسلام بوده و هستیم.
منتظری تهاجم نظامی عراق به ایران را در زمره جنگ نوع اول دانست و اظهار کرد: پس از انقلاب، استعمار با خیال خام و باطل خود برای از بین بردن شجره طیبه انقلاب اسلامی با پشتیبانی و حمایت از نوکری سرسپرده، دو کشور تاثیرگذار یعنی جمهوری اسلامی ایران و عراق را سالها اینگونه تهاجم و یورش خود کرد اما شاهد بودیم که در این صحنه مبارزه با نصرت الهی و مقاومت و از جانگذشتگی جوانان آن روز که فعالانه در میدانهای مبارزه با استکبار حضور داشتند، توانستیم دشمن را در نیل به اهدافش در این جبهه مایوس کنیم.
منتظری اظهار کرد: نوع دوم از یورش دشمن بر اساس آنچه در قرآن آمده و روش دشمن طی تاریخ نیز بوده، تهاجم اقتصادی و مالی است. نظر به اهمیت این موضوع است که در قرآن، جهاد با مال در کنار جهاد با جان معرفی شده است.
وی با بیان اینکه مساله اقتصاد و تهاجم مالی دشمن بسیار تاثیرگذار است و میتواند یک ملت و کشور را دگرگون سازد، یادآور شد: به همین دلیل یکی از حربههای دشمن پس از انقلاب تا به امروز در مواجهه با جمهوری اسلامی ایران، تحریم اقتصادی بوده است.
رئیس دیوان عدالت اداری تصریح کرد: بحمدالله با برنامههایی که نظام تنظیم کرده است، توانستهایم جلوی این تهاجم دشمن را هم بگیریم و شاهدیم که کشور ما توانست با افتخارآفرینی ملت و جوانان در عرصههای علمی و دانشگاهی به رغم حصر اقتصادی به درجات بالا و ارزشمند علمی دست یابد.
منتظری نوع سوم تهاجم دشمن را تهاجم فرهنگی و عقیدتی دانست و افزود: این تهاجم به مراتب از تهاجم نظامی و اقتصادی خطرناکتر است و دشمنی که در تهاجم نظامی و اقتصادی کاملا شکست خورده بود، این بار به این حربه روی آورده است.
وی گفت: در این تهاجم آنها با وسایل ارتباطی پیشرفته خود اعتقادات جوانان و ارزشهای اخلاقی و انسانی جوامع اسلامی ما را به شدت مورد حمله قرار دادهاند و ملت باید همانگونه که در تهاجم نظامی این خطر را احساس کرد و فعالانه در میدان جنگ حضور داشت، بداند که دشمن به صورت جدی در ارتباط با اعتقادات و فرهنگ آنان در حال برنامهریزی و تلاش است.
به گفته رئیس دیوان عدالت اداری، امروز هم باید در شهرها و جامعه خود سنگرهایی آماده کنیم که بتوانیم جوانانمان را از گزند موشکهای عقیدتی که علیالدوام پرتاب میشود، مصون نگهداریم و اگر این کار را نکنیم مطمئن باشید که این موشکها و ترکشهای آن اعتقادات و فرهنگ ما را ویران خواهد کرد.
منتظری با اشاره به آنچه در تاریخ اسلام در جریان نفوذ اسلام به قلب اروپا از اندلس رخ داد، گفت: در جریان تاریخی اندلس (اسپانیای امروز) میبینید که دشمن وقتی دید نمیتواند نیروی نظامی مسلمانان را که با اعتقادات راسخ و عمیق خود در حال پیشرفت به قلب اروپا بودند، متوقف کند، از این حربه استفاده کرد و به شدت جامعه بهویژه جوانان را به مسائل غیر اخلاقی آلوده کرد و با یک یورش و تهاجم حساب شده، جلوی این پیشروی را گرفت.
وی با بیان اینکه امروز دنیا میداند حرکتهای بیداری در منطقه ریشه در نظام جمهوری اسلامی ایران داشته و خاستگاه و آبشخور آن نظام مقدس ماست، افزود: در چنین شرایطی دشمن تلاش خود را در دو جبهه به کار گرفته است. از یک طرف در کشورهای در حال انقلاب، تلاش میکند صورت دینی این حرکتها را به هر نحو نابود کند و جلوی این حرکتهای مردمی را بگیرد، از طرف دیگر به شدت ایران را مورد تهاجم قرار داده و در پی آن است که این خاستگاه را از بین ببرد. به عبارت دیگر این بار کاری را که با حمله نظامی و حصر اقتصادی موفق به انجامش نشده، حالا با تهاجمی عقیدتی و فرهنگی پیگیری میکند.
رئیس دیوان عدالت اداری در پایان ابراز امیدواری کرد که خداوند توفیق بدهد که بتوانیم پاسداران صالحی برای دستاوردهای انقلاب اسلامی باشیم.
بر اساس این گزارش، پیش از سخنرانی رئیس دیوان عدالت اداری، علیاکبر بختیاری ـ فرمانده بسیج دیوان و مدیر کل حوزه ریاست ـ نیز طی سخنان کوتاهی ضمن تبریک فرارسیدن هفته دفاع مقدس، گزارشی از عملکرد پایگاه شهید مفتح دیوان عدالت اداری ارائه کرد و افزود: مفتخریم که بسیج دیوان با استعداد 350 نفر بسیجی ضمن پاسداری از انقلاب تحت فرماندهی ولی امر مسلمین، به خدمترسانی به مردم مشغول است.
موضوع مطلب : دیوان عدالت اداری - رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان دولت